onsdag den 11. april 2012

Dag 78

10 ting ved USA jeg virkelig ikke forstår!

1. Deres beslutsomhed over ikke at ville købe en opvaskebørste! De findes herovre, alle bruger bare svampe? Kluden er heller ikke hvermandseje i køkkenet!
2. Tjenerne. De mener at de har ret til at bryde ind i samtalen 13 gange, under spisningen, for at spørge "Is everything okay sir?" for så at gå, uden at interessere sig for svaret.
3. Humøret på de amerikanske teenagere! De er virkelig sure hele tiden! Overhørte her den anden dag samtale mellem to piger: Omg! Hvad har han gang i? Altså han kunne i det mindste have givet mig én diamant! Altså, vi har jo været sammen i et halvt år! Og den har sikkert kun kostet $300. Omg!
4. Hver eneste gang to veje mødes, SKAL alle biler stoppe helt op, for så at konstatere komplet kaos over hvem der skal køre først.
5. Deres ubrugelige plasticlegetøj ingen alligevel køber.
6. At de i Californien! Californien! giver deres hunde tøj på! Det er da aaaaalt for varmt!!
7. At gartneren kommer klokken 7 lørdag morgen, for at blæse blade væk.
8. At de ikke bare regner prisen på den ting man køber, og det man skal betale i taxes sammen, så man ved hvad man skal betale!
9. At der i ALLE sportsbutikker bliver solgt mere slik, end i andre butikker...
10. At de endnu ikke har fundet komforten at have en dyne, nødvendig.. Heller ikke i New York hvor vintrene ligger på nogenlunde samme temperatur som i DK.. Man sover med et lagen nederst, og et tæppe ovenpå. Tæppet fungerer også som et sengetæppe..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar